Részletek
Ez a kesudió natúr, pörköletlen és sótlan, mely szép nagy szemekből áll. A kesudiót lehet önmagában is fogyasztani, ám számos módon lehet a mindennapokban felhasználni.
Ajánljuk akár a keleti ízvilág kedvelőinek, hogy bátran használják fel köretekbe - rizsbe, tésztába, zöldségekhez - mivel főzés során könnyen puhul. Ezt a puhuló tulajdonságát kihasználva beáztatva lehet belőle készíteni vegán sütemény krémeket, kiválóan alkalmas szószok és mártások krémetésére (egyfajta tejföl helyett), lehet belőle kesudió krémet (kesudió magvajat) készíteni nyersen vagy pirítva.
Feldobhatjuk vele a reggeli müzlinket, granolánkat vagy zabkásánkat, sőt a házi müzliszeletek is kihagyhatatlan összetevője.
Pirítva tökéletes társa a salátáknak, süteményeknek vagy desszerteknek.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!